Serveis

Serveis informàtics integrals

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE SOFTWARE

Li oferim manteniment i instal·lació de programari d’ofimàtica , gestió , etc. Així com del seu sistema operatiu, ja sigui basat en Windows o en Linux.
També li assessorem i li proporcionem el programari mes adequat a les seves necessitats, perquè s’adapti al seu mètode de treball així com al seu sector professional.

a

a

a

a

INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE HARDWARE

El maquinari adequat pot ser la diferència entre el funcionament òptim o precari del seu programari, és per aquest motiu que li assessorem i li proporcionem el maquinari adequat per al seu programari i el seu entorn de treball, oferint-li el manteniment del mateix així com la garantia proporcionada per cada fabricant.

a

a

a

a

INSTAL·LACIÓ DE XARXES

Instal·lem xarxes cablejades. Les connexions ethernet actuals han d’adaptar-se a les velocitats de la transmissió de dades que requereix la nostra empresa. És per això que una xarxa a velocitat Gigabite és la millor solució per a la seva empresa; perquè entre altres coses, pugui treure el màxim rendiment a la seva connexió d’Internet de fibra òptica, així com compartir o copiar arxius a la seva xarxa local a una velocitat òptima i també augmentar la velocitat de les seves aplicacions en xarxa.

.

.

.

INSTAL·LACIÓ DE XARXES WIFI

Les connexions Wifi ens proporcionen mobilitat i també són un servei afegit per al seu negoci, és per això que li oferim el nostre servei d’instal·lació de xarxes Wifi, des de petites superfícies per a oficines, fins a instal·lacions que donen cobertura a edificis complets com poden ser hotels, amb sistema de control d’usuaris mitjançant un “Hotspot”. També li oferim instal·lació d’enllaços Wifi punt a punt entre dues ubicacions remotes com per exemple dos edificis.

Facebook
Facebook
Instagram